principalele servicii AC Baustelle

proiecte de construcții comerciale, amenajări spații office clasa A, construcții industruale, construcții rezidențialeProiecte de construcții comerciale


Contractăm proiecte de antreprenoriat construcții comerciale și civile sau lucrări dedicate parte dintr-un proiect coordonat de alt antreprenor general.


Construcții & amenajări spații office


Contractăm proiecte de construcții și amenajare pentru spații de lucru. Deținem expertiza necesară pentru a coordoona și implementa proiecte complexe pentru amenajare spații office la standarde de clasă A.


Proiecte de construcții industriale


Contractăm proiecte complexe de construcții industriale cu regimuri speciale și caiete de sarcini specifice.


Construcții rezidențiale


Contractăm proiecte complexe de construcții industriale cu regimuri speciale și caiete de sarcini specifice.

NOU! Inspecții clădiri

Inspecții clădiri & locuințe


O inspecție tipică la domiciliu va analiza toate componentele în mod individual, cum ar fi cele electrice, instalațiile sanitare și componentele structurale.

Mai multe servicii AC Baustelle


Construcții structuri


Execuție structuri: structuri metalice, construcții hale industriale, hale metalice, hale prefabricate, structuri de rezistență.

Acoperișuri


Servicii profesionale de montaj și renovări acoperișuri de toate tipurile.

Reabilitări & renovări


Renovările și reabilitările în domeniul construcțiilor pornesc de la fundație și zidărie continuând cu rețele și instalații, acoperișuri și terminând întotdeuna cu finisajele și utilările.

Amenajări interioare


Proiectele de amenajări prin, presupun punerea efectivă în operă proiectului; o etapă care presupune expertiză complexă în multe domenii pentru coordonarea echipelor de constructori, instalatori, electricieni, montatori.

De ce să lucrezi cu noi?

Prin ce ne diferențiem de concurență?


Proiecte finalizate la timp!

Cu AC Baustelle lucrurile se întâmplă la timp. Suntem conștienți de importanța deadline-urilor. Nu îți pune proiectele în întârziere din cauza lipsei de timp, câștigă timp bazându-te pe echipa Baustelle!

Disponibilitate și implicare

Suntem atenți și dedicați proiectelor tale. Considerăm comunicarea importantă, dezvoltăm relații cu toate persoanele și părțile implicate. Orice idee poate aduce plus valoare proiectului, așa că adoptăm atitudini constructive: oricând, oriunde dar nu oricum!

Calitate la prețul corect

Suntem o companie focusată pe calitatea serviciilor și produselor. Știm că prețul cel mai mare din piață nu garantează cea mai bună calitate și de asemenea, prețul cel mai mic nu poate oferi un nivel acceptabil. În concluzie, ne concentrăm pe raportul corect.

DESPRE NOI

AcBaustelle

Antreprenor de constructii Cluj, constructii civile, constructii industriale, constructii comerciale, amenajari spatii office.