Despre AC Baustelle

Suntem antreprenor general de construcții. Acoperim o gamă largă de servicii în domeniile construcțiilor civile și industriale, în special contractări pentru construcții comerciale, construcții clădiri și amenajări spații office,  construcții și amenajări obiective industriale, construcții și amenajări rezidențiale.

Oferim consultanță în privința identificării soluțiilor optime în funcție de cerințele obiectivului și bugetele aferente.

NOUTĂȚI LA AC BAUSTELLE


VEZI LUCRĂRI SPAȚII OFFICE

Antreprenoriat construcțiii spații office clasa A

începând din 2017


Proiecte de construcție și amenajare spații office clasa A, la cheie; consultanță în vederea identificării metodelor și produselor potrivite pentru rezultate optime și implementare, cu predare la cheie. Finisaje realizate cu echipamente de tehnologice de ultimă generație cu soluții și materiale inovatoare, dotări și utilări complete pentru spații de lucru moderne.

Clienți


Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image

De ce să ne alegi pe noi?

Avantaje față de concurență


Proiecte complexe, finalizate la timp!

Dacă lucrezi cu noi, lucrurile se întâmplă la timp. Suntem constienți de importanța deadline-urilor și de repercusiunile pe care le-ar putea avea pentru tine întârzierea unui proiect important. Time management-ul este una dintre priorități. Nu îți pune proiectele în întarziere din cauza lipsei de timp, ci câștigă timp bazându-te pe o echipă profesionistă!

Disponibilitate, implicare si dedicare

Suntem atenți și alerți, dedicați proiectelor tale. Considerăm comunicarea importantă, dezvoltăm relații corecte cu toate persoanele și părțile implicate. Știm că orice idee poate aduce plus valoare proiectului, așa că încercăm să adoptăm atitudini constructive: oricând, oriunde, nu oricum!

Calitate la pretul corect

Suntem o companie creativă focusată pe calitatea serviciilor și produselor. Știm că prețul cel mai mare din piață nu garantează cea mai bună calitate și de asemenea, prețul cel mai mic nu poate oferi un nivel acceptabil. În concluzie, ne concentrăm pe raportul corect.

DESPRE NOI

AcBaustelle

Antreprenor de constructii Cluj, constructii civile, constructii industriale, constructii comerciale, amenajari spatii office.